Newsflash
ACTUALITATE Știri

Campania „DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU!” are loc între 1 și 5 aprilie

de Magdalena Tănăsescu - mar. 29 2024
Campania „DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU!” are loc între 1 și 5 aprilie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează în perioada 1-5 aprilie a.c. Campania „DONEAZĂ SÂNGE! FII EROU!”.

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu Societatea Studenților în Medicină din București și va avea loc în Holul de Onoare al Facultății de Medicină, Bd. Eroii Sanitari nr. 8, în intervalul 8,00 – 12,30, și la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, str. Constantin Caracaș nr. 2, în intervalul 7,30 – 13,30.

 

„Încă de când suntem mici auzim de super - eroii din povești, care salvează viața atâtor oameni aflați în pericol. În ediția din această primăvară te așteptăm să fii chiar tu eroul poveștii noastre, și să ajuți la scrierea unui final mai fericit pentru cei din jur. Donarea de sânge este procesul ce ajută la realizarea operațiilor, îndepărtarea complicațiilor unor boli și aducerea unui zâmbet pe buzele oamenilor”, se menționează într-un comunicat al universității.

 

Persoanele care doresc să participe la acțiune sunt sfătuite să se programeze prin intermediul aplicației Donorium, inclusiv dacă doresc să doneze la Facultatea de Medicină. Locurile fără programare sunt limitate. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe