Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Webinar pentru asistenții medicali: comunicarea cu personalitățile dificile

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 26 octombrie 2021, ora 11:16

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România organizează mâine un webinar pe tema comunicării cu pacienții cu personalități dificile.

Miercuri, 27 octombrie, de la ora 17:00, asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali sunt așteptați pe platforma www.emcbuc.ro, la webinarul „Comunicarea cu personalitățile dificile în context medical”. Pentru înscrieri, accesați linkul acesta, potrivit unui anunț făcut pe pagina oficială a OAMGMAMR – Filiala București. 

incredere-medic-pacient

Numărul de locuri libere rămase pentru acest webinar este 44, iar numărul de credite EMC obținute în urma prezenței la acest webinar este două credite.

„Pentru obţinerea numărului de credite este necesară participarea la acţiune pe toată durata desfăşurării ei”, anunță organizatorii pe platforma emcbuc.ro.

Obiectivele acestui curs online sunt următoarele: familiarizarea cu diferitele tipuri de personalități dificile; identificarea nevoilor tipologiilor de personalitate; sdaptarea comunicării la specificul personalităților dificile.

Etichete: webinar creditat EMC oamgmamr filiala bucuresti OAMGMAMR comunicare pacienti pacienti dificili

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC