Newsflash
Asistență medicală OPINII

A început selecţia participanţilor la cursul de soft skills

de Adriana CÂRNU - apr. 5 2024
A început selecţia participanţilor la cursul de soft skills

OAMGMAMR anunţă lansarea selecţiei participanților la cursul „Dezvoltarea abilităţilor personale și profesionale ale asistenţilor medicali generaliști, moașelor și asistenţilor medicali prin programe de formare SOFT SKILLS.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) anunţă lansarea selecţiei grupului ţintă format din 960 de asistenţi medicali generaliști, moașe și asistenţi medicali care vor participa la sesiuni de formare în format fizic în cadrul proiectului „Dezvoltarea abilităţilor personale și profesionale ale asistenţilor medicali generaliști, moașelor și asistenţilor medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”. 

Participanţii vor fi selectaţi din toate cele opt regiuni de dezvoltare. Sesiunile de formare vor aborda următoarele teme:  comunicarea interpersonală și comunicarea cu pacienţii, lucrul în echipă, well-being. Selecţia persoanelor care vor participa la activităţile proiectului se va realiza conform Metodologiei de selecţie, postată pe site-ul organizaţiei, în perioadele prevăzute în Anexa nr. 3 la Metodologie. Dosarele de înscriere se vor transmite exclusiv online la adresa de e-mail softskillsproiect@gmail.com.

Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente:

• Formularul de înregistrare a grupului ţintă – completat corect și semnat (scanat) – 
Anexa 1 la Metodologie;
• Declaraţia pe propria răspundere privind disponibilitatea participării la activitatea din proiect – semnată și datată (scanat) – Anexa 2 la Metodologie;
• Adeverinţă de la locul de muncă (care să ateste faptul că persoana este angajată ca asistent medical/moașă);
• Diplome de studii, inclusiv specializări și studii postuniversitare (scanate);
• Carte de identitate valabilă (scanată).


Notă: Adresa de e-mail softskillsproiect@gmail.com este destinată exclusiv depunerii dosarelor de înscriere în grupul ţintă al proiectului „Dezvoltarea abilităţilor personale și profesionale ale asistenţilor medicali generaliști, moașelor și asistenţilor medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”. Pentru
orice alte informaţii sau corespondenţă cu membrii echipei de proiect vă rugăm să utilizaţi adresa de e-mail: secretariat@oamr.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe