Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Infografic. Evoluția cazurilor noi de COVID-19 în Europa

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 19 august 2020, ora 12:11

Țările din Vestul Europei care au reușit în trecut să atingă un „platou” al curbei de infecții cu virusul SARS-CoV-2 se confruntă acum cu un val de noi cazuri.

Potrivit datelor globale adunate de Johns Hopkins University, numărul de cazuri crește destul de rapid din nou, în Spania și în Franța, acolo unde numărul total de cazuri de 350.000 și, respectiv, de 250.000, a fost depășit, scriu cei de la statista.com

coronavirus-in europa

Germania și UK s-au îndepărtat vizibil de zona de platou, iar Spania este în continuare a zecea cea mai afectată țară de coronavirus, în ceea ce privește numărul de cazuri. Marea Britanie ocupă locul 12 în topul celor mai multe cazuri confirmate de infecție cu coronavirus, la nivel mondial, și este pe locul cinci la cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19. SUA este în prezent țara cu cele mai multe infecții cunoscute, precum și cu cele mai multe decese.

Infographic: Coronavirus Returns to Europe | Statista 

Sursa foto principală: pixabay.com

Etichete: cazuri covid-19 cazuri coronavirus coronavirus europa coronavirus SUA infectari cu coronavirus persoane infectate cu coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC