Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

VIDEO: Documentar despre vaccinul Pfizer-BioNTech, pe National Geographic

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 12 martie 2021, ora 16:45

Pe canalul de YouTube al companiei Pfizer poate fi urmărit un documentar intitulat „Mission Possible: The Race for a Vaccine”, realizat de National Geographic US.

Astăzi, pe platforma YouTube, a apărut în premieră documentarul special realizat de National Geographic US despre povestea dezvoltării vaccinului Pfizer-BioNTech, de-altfel și primul vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 aprobat la nivel global de o autoritate de reglementare. 

documentar National Geographic pe youtube

Difuzarea documentarului „Mission Possible: The race for a vaccine” are loc în contextul împlinirii unui an de la declararea oficială a pandemiei de COVID-19 de către Organizația Mondială a Sănătății, anunță reprezentanții companiei Pfizer.  

Chiar dacă documentarul nu apare și în grila de programe a National Georgraphic România, compania Pfizer anunță că filmul este disponibil începând de astăzi pe canalul său de Youtube, aici

Mai jos puteți vedea o scurtă explicație despre acest documentar dedicat vaccinului împotriva COVID-19.

Etichete: documentar tv documentar film documentar vaccin Pfizer-BioNTech vaccin pfizer vaccin covid vaccin covid-19 national geographic

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.