Newsflash
Știri

Vaccinarea pe categorii de personal, în procedură de urgență la Parlament

de L. Budin - oct. 12 2021
Vaccinarea pe categorii de personal, în procedură de urgență la Parlament

Ministrul interimar al Sănătăţii a spus că mai mulţi parlamentari vor semna o inţiativă legislativă privind vaccinarea anti-COVID a anumitor categorii de personal, pentru a fi înaintată Parlamentului.

Proiectul legislativ e deja pregătit, a explicat ministrul, după ce a efectuat o vizită la Spitalul modular din Pipera, informează Agerpres.

Cseke Attila

Având în vedere că Guvernul, între timp, a devenit un Guvern interimar, vom promova proiectul legislativ prin iniţiativă legislativă. Mâine (13 octombrie, n.red.), mai mulţi membri ai Guvernului şi parlamentari vor semna această iniţiativă legislativă, şi îl vom înainta în procedură de urgenţă Parlamentului”, a precizat Cseke Attila.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe