Newsflash
Știri

Ministrul Sănătății trimite Corpul de control la Spitalul Bagdasar-Arseni

de L. Budin - sept. 1 2023
Ministrul Sănătății trimite Corpul de control la Spitalul Bagdasar-Arseni

Ministrul Sănătăţii a anunţat că a trimis Corpul de Control la Spitalul Bagdasar-Arseni pentru a verifica situația contractelor de mentenanță, după ce câteva spații din noua UPU fost inundate.

Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar-Arseni” au fost inundate, au informat, joi, 31 august, reprezentanţii unităţii medicale.

Nimeni nu poate să facă o statistică a tuturor contractelor de mentenanţă de toate tipurile (...). E clar că responsabilitatea încheierii unor astfel de contracte încât spitalul să fie în stare de funcţionare şi se evite astfel de incidente revine direct managerului. Eu am luat decizia să trimit rapid Corpul de control la acest spital, la Spitalul Bagdasar-Arseni, ca să vedem exact care este situaţia, de ce nu a fost încheiate aceste contracte”, a afirmat Alexandru Rafila, citat de Agerpres.

El consideră că personalul angajat al spitalului putea să curețe reziduurile care blochează scurgerile de la clădirea spitalului.

Ca o opinie personală, chiar dacă aceste contracte nu erau încheiate, să cureţi şi să menţii în stare de funcţionare scurgerile de la clădiri nu cred că trebuie neapărat să vină o echipă specializată să cureţe reziduurile care se adună şi blochează zonele de scurgere din spital. Pentru chestiunea asta poate personalul angajat al spitalului s-o facă”, a adăugat ministrul Sănătății.

 


Notă autor:

Sursă foto: YouTube

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe