Newsflash
Știri

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a Andreei Esca

de Florentina Ionescu - iul. 20 2020
Ultimele noutăți despre starea de sănătate a Andreei Esca

Andreea Esca a acordat recent primul interviu despre starea ei de sănătate. Acesta va fi transmis în această seară, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV.

Astăzi, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile.

Andreea Esca foto pr

„Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, a spus Cosmin Stan despre interviul ce va fi difuzat în această seară.

De ce nu a făcut declarații până acum

Andreea Esca lămurește în acest interviu care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum, mai ales că în presa tabloidă s-a vehiculat că ar fi infectată cu coronavirusul SARS-CoV-2:

„Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

V-ar putea interesa și: Reacția Spitalului Monza cu privire la soțul Andreei Esca și infecția cu coronavirus

interviu Andreea Esca astazi

Cosmin Stan, cel care a realizat interviul cu Andreea Esca după o perioadă grea din viața ei, spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul prezentatoarei TV în tot acest timp, întrebări referitoare la COVID-19 și o posibilă infecție cu noul coronavirus, după cum a scris presa mondenă:

„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe