Newsflash
ACTUALITATE Știri

Pacienții pot face teste COVID în ambulatoriul Spitalului Județean Bihor

de Florentina Ionescu - oct. 19 2023
Pacienții pot face teste COVID în ambulatoriul Spitalului Județean Bihor

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor au anunțat că pacienții pot beneficia de testare COVID în cadrul ambulatoriului de specialitate al unității sanitare.

La această unitate se efectuează atât teste antigen, cât și teste PCR, cu rezultat în limba română și engleză. Probele sunt prelucrate în laboratorul robotizat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, ceea ce permite eliberarea promptă a rezultatelor: pentru testul antigen, rezultatul se eliberează într-o oră, iar pentru testul PCR, rezultatul este disponibil în aceeași zi. 

Testarea se face contra cost, iar în cazul testării unor grupuri (instituții publice, firme etc.), se poate încheia un acord cu spitalul pentru un tarif avantajos, se arată într-o informare publicată pe o rețea socială

Locul unde poate fi efectuată testara: ambulatoriul de specialitate din str. Republicii nr. 37 (Policlinica Galbenă). 

Program testare: de luni până vineri, între orele 08:00-12:00. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul spitaljudetean-oradea.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe