Newsflash
Știri

Reacția Spitalului Monza cu privire la soțul Andreei Esca și infecția cu coronavirus

de Florentina Ionescu - iul. 14 2020
Reacția Spitalului Monza cu privire la soțul Andreei Esca și infecția cu coronavirus

În presă au apărut zilele acestea mai multe articole, potrivit cărora soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, ar fi fost internat la secția ATI a Spitalului Monza. Grupul Monza a transmis azi presei poziția oficială referitoare la acest subiect.

Un articol din EVZ menționează că, din cauza infecției cu noul coronavirus, soțul prezentatoarei TV Andreea Esca, Alexandre Eram, a fost internat la secția de Anestezie și terapie intensivă a spitalului Monza din Capitală.

andreea esca facebook

Astăzi grupul Monza a făcut face câteva precizări referitoare la această informație, prin intermediul unui comunicat de presă:

„Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări: (...) De luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienții non Covid, luni, 20 iulie”.

Totodată, reprezentanții spitalelor din grup spun că „singurul spital în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital”.

Comunicatul nu precizează nicăieri numele soțului Andreei Esca, însă arată că, de la începutul pandemiei de COVID-19, la acest spital au fost tratați peste 200 de pacienți infectați cu coronavirus. Celelalte două spitale ale grupului Monza au tratat pacienți cu patologii non-COVID.

Mai jos prezentăm comunicatul integral.

monza


Notă autor:

Sursa foto: www.facebook.com/AndreeaEscaOficial

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe