Newsflash
Știri

Medicul personal al lui Benjamin Netanyahu conduce o fabrică privată românească de măști

de Florentina Ionescu - ian. 26 2021
Medicul personal al lui Benjamin Netanyahu conduce o fabrică privată românească de măști

Herman Berkovits, care este de peste 25 de ani medicul personal al premierului Israelului Benjamin Netanyahu, este membru în consiliul de supraveghere al unei fabrici private din România care produce măști chirurgicale, potrivit Economica.net.

masca medicul personal fabrica de masti

Fabrica aceasta privată a fost pornită cu puțin timp înainte de declararea pandemiei de COVID-19. Techtex ar fi prima fabrică de textile medicale cu capital românesc, a creat brandul Dr. Albert pentru măştile „made in Romania“, scria anul trecut Ziarul Financiar. Membru în consiliul de supraveghere al fabricii este Herman Berkovits, cunoscut drept românul care este medicul personal al premierului Israelului. Berkovits este născut la Târgu-Lăpuș, a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj în 1971, scrie Economica.net.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe