Newsflash
Internaționale

Autoritățile din Kiev recomandă purtarea din nou a măştilor de protecţie

de Dorina Novac - oct. 4 2022
Autoritățile din Kiev recomandă purtarea din nou a măştilor de protecţie

Autorităţile din Kiev au recomandat din nou purtarea măştii în locurile publice, pe fondul creşterii cazurilor de COVID, în condiţiile în care sistemul de sănătate ucrainean este afectat din cauza invaziei ruse.

masti de protectie

„Autorităţile oraşului le cer locuitorilor din Kiev să poarte din nou masca de protecţie”, a declarat primăria pe Telegram, scrie Agerpres.

Săptămâna trecută, în capitala Ucrainei au fost înregistrate 2.515 de cazuri de coronavirus, 242 de spitalizări şi 22 de decese, potrivit cifrelor oficiale.

„Autorităţile municipale recomandă purtarea măştii în transportul public, în locurile care primesc clienţi şi în instituţiile de învăţământ”, potrivit comunicatului primăriei.

Între 19 şi 25 septembrie, în Ucraina au fost înregistrate 44.137 de noi cazuri de coronavirus şi 161 de persoane au murit, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Săptămâna trecută, ministrul adjunct al Sănătăţii, Igor Kuzin, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la creşterea numărului de cazuri de COVID, afirmând pentru publicaţia germană Deutsche Welle că sistemul de sănătate ucrainean înregistrează zilnic pierderi din cauza războiului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe