Newsflash
Știri

Guvernul va prelungi starea de alertă în România

de Dorina Novac - mai 10 2021
Guvernul va prelungi starea de alertă în România

Premierul Florin Cîţu a anunţat, luni, că Guvernul va prelungi starea de alertă și că se va renunţa la anumite restricţii.

Florin Cîţu a precizat că va fi prelungită starea de alertă şi că vor fi scoase restricţiile pe pârtiile de schi.

stare de alerta

„Da, prelungim starea de alertă. Da, sunt unele măsuri care nu-şi mai au sensul. De exemplu, în ceea ce priveşte staţiunile montane cu schiul. Nu are sens să fie în hotărârea de Guvern şi atunci vom scoate acele restricţii pentru schi, de exemplu. Avem nişte restricţii pe care le-am introdus în urmă cu două luni de zile, ele vor fi scoase, că nu au sens”, a precizat Florin Cîțu potrivit Agerpres.

Întrebat când se va ridica restricţia privind portul măştii în spaţii deschise, Florin Cîţu a spus că trebuie să discute cu specialiştii.

„Eu am spus că, din punctul meu de vedere, este opinia mea personală, persoanele care s-au vaccinat şi nu mai reprezintă un risc în societate ar trebui să beneficieze sau să se bucure de viaţă”, a mai spus premierul.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe