Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Îngrijirea dinţilor, pe înţelesul tuturor

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 15 octombrie 2021

Părinţii vor avea ocazia să afle lucruri noi despre sănătatea dinţilor copiilor lor cu ajutorul unor webinare desfășurate în perioada 4 octombrie-20 noiembrie a.c., realizate de Asociaţia Naţională de Stomatologie Pediatrică din România și Crucea Roșie Română.

Dinti-si-Parinti-FB

        Atelierele sunt susţinute de medici stomatologi pediatri și ortodonţi, fiind parte a campaniei „Zâmbește pentru viitor”, inclusă în proiectul Programul Școlar Colgate. După fiecare webinar, părinţii pot sta de vorbă cu specialiștii pe grupul de Facebook „Dinţi și părinţi”.

        Tot prin intermediul programului școlar, 150.000 de copii din 17 judeţe învaţă în această toamnă să aibă grijă de dinţii lor. Lecţiile sunt susţinute de voluntari ai Crucii Roșii, iar cei mici află cum să se spele corect pe dinţi, ce periuţă de dinţi li se potrivește, de ce apar cariile, cum le pot evita și cum să se împrietenească cu medicul stomatolog.

        În 28 de ani de Program Școlar Colgate, peste șase milioane de elevi din clasele 0-IV au învăţat cum să aibă grijă de dinţii lor.

Etichete: ingrijire dinti copii parinti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.