Newsflash
Știri

Focar de COVID-19 la un spital din Hunedoara

de Florentina Ionescu - iul. 16 2020
Focar de COVID-19 la un spital din Hunedoara

Direcția de Sănătate Publică din Hunedoara a declanșat o anchetă epidemiologică în cazul unei unități sanitare unde au fost descoperite mai multe persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Este vorba despre șapte asistente medicale şi o liftieră de la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, care au fost depistate pozitiv pentru COVID-19, scrie AGERPRES.

focar covid spital hunedoara

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Hunedoara, citat de AGERPRES, în prezent se efectuează o anchetă epidemiologică. Depistate cu noul coronavirus sunt sunt cinci asistente de la secţia de Boli Infecţioase, o asistentă de la Reumatologie, o asistentă de la Dermatologie şi o liftieră.

Tot purtătorul de cuvânt al DSP Hunedoara a declarat că în județ sunt 76 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, cel care cauzează COVID-19. Dintre acestea, 40 au refuzat internarea în spital.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe