Newsflash
ACTUALITATE Știri

INSP organizează instruiri dedicate cadrelor medicale, în luna aprilie

de Florentina Ionescu - mar. 8 2024
INSP organizează instruiri dedicate cadrelor medicale, în luna aprilie

În perioada 8-12 aprilie 2024 vor avea loc mai multe sesiuni de instruire dedicate cadrelor medicale.

Specialiștii INSP organizează prin Centrul Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar (CNMRMC) și Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), în perioada 8-12 aprilie, o instruire cu privire la creștera cunoștințelor profesionale pentru buna desfășurare a activității în cadrul unităților sanitare. 

Sesiunea se adresează cadrelor medicale din unități sanitare cu paturi care își desfășoară activitatea în calitate de asistenți medicali și responsabili de mediu, se arată într-un comunicat al Institutului de Sănătate Publică (INSP). 

Programul este împărțit în mai multe module: primul modul (8 aprilie) este dedicat gestionării deșeurilor rezultate din activitatea medicală; al doilea modul (9 aprilie și 10 aprilie) este dedicat gestionării produselor biocide în unități sanitare; cel de-al treilea modul (11 aprilie) este dedicat managementului epidemiologic al infecțiilor asociate asistenței medicale; iar cel de-al patrulea modul (12 aprilie) se referă la supravegherea și controlul iaam și a rezistenței microbiene. 

1. Este vorba de un număr de 34 de ore de instruire, iar modulele se desfășoară la sediul INSP București. 

2. Tariful instruirii este de 1.720 de lei. Acesta nu cuprinde valoarea cazării și/sau transportului care se fac în regim propriu, unde este cazul.

3. Intenția de participare se transmite scanată la adresa de e.mail instruire@insp.gov.ro, sub formă de cerere simplă, semnată și datată cu menționarea pregătirii și funcției ocupate.

4. În cazul în care, în limita locurilor disponibile, cererea a fost acceptată, solicitantul va primi un mesaj pe e-mail, cu detaliile privind efectuarea plății. 

Mai multe detalii despre fiecare modul găsiți pe site-ul insp.gov.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe