Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Filmuleţ educativ despre COVID-19, realizat de medicii de la Spitalul Militar

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 11 septembrie 2020, ora 11:46

Medicii de la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” au realizat un filmuleţ educativ legat de noul coronavirus. Astfel, părinţii şi copiii pot afla ce este virusul SARS-CoV-2, cum se transmite şi cum se pot proteja.

Potrivit dr. Valeriu Gheorghiță, medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, materialul educativ despre COVID-19 este prezentat într-o formă prietenoasă şi pe înţelesul tuturor.

filmulet despre covid

Medicul a precizat, într-o postare pe Facebook, că în acest video a sintetizat informațiile de bază legate de infecția cu SARS-CoV-2: ce este acest virus, cum se transmite, care sunt semnele de îmbolnăvire și cum ne putem proteja.

„Știind că cea mai eficientă metodă de a transmite informații copiilor este prin joacă, film și desen, mi-a venit ideea acestui scurt « desen animat» despre COVID-19. Sperăm să fie pe placul copiilor și să le capteze atenția pentru câteva minute”, a scris dr. Valeriu Gheorghiță.

Etichete: infecția cu SARS-CoV-2 COVID-19 desen animat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC