Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

COPAC lansează competiția de proiecte „Creștem împreună!”

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 7 noiembrie 2022, ora 11:22

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, în parteneriat cu ARPIM și Sanofi România lansează competiția de proiecte „Creștem împreună!”. 

Competiția aceasta, lansată în premieră, între COPAC, Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente și Sanofi România este destinată asociațiilor mici de pacienți (care au derulat în ultimii trei ani bugete mai mici de 50.000 de lei anual).

„Din experiența noastră, știm că pentru asociațiile mici de pacienți și la început de drum este foarte greu să realizeze proiecte pentru pacienți, finanțările fiind puține, și multe nefiind adaptate activităților propuse. Ca o coaliție reprezentativă a pacienților la nivel național, credem că este chiar misiunea COPAC să susțină dezvoltarea asociațiilor de pacienți și de aceea lansăm programul «Creștem împreună!», în parteneriat cu ARPIM și Sanofi România”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

antreprenoriat studenti umfcd proiect

Scopul principal al programului este de a încuraja asociațiile mici de pacienți și la început de drum să se dezvolte și să implementeze proiecte în domeniile menționate mai jos, care să ducă la dezvoltarea comunităților de pacienți pe care le reprezintă.

Domeniile în care pot fi propuse proiecte sunt:

  1. Educație pentru sănătate (poate include și campanii de informare pe o patologie anume),
  2. Susținerea drepturilor pacienților
  3. Informare și suport pentru o comunitate de pacienți.

„Invităm asociațiile de pacienți să se înscrie completând formularul de mai jos pentru o sesiune de training despre scrierea proiectelor și clarificarea tuturor întrebărilor, ce va avea loc online pe data de 18 noiembrie”, au transmis reprezentanții COPAC în același comunicat.

Mai multe detalii despre regulamentul competiției pot fi consultate pe site-ul copac.ro.

Etichete: competitie de proiecte COPAC ARPIM sanofi romania Sanofi asociatii de pacienti scriere proiecte

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.