Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru medical din România, acreditat de Surgical Review Corporation

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 14 februarie 2020, ora 10:22

Un centru pentru tratamentul afecțiunilor mamare de la noi din țară a primit acreditarea SRC, Surgical Review Corporation, după un proces amplu de auditare.

Este vorba de Centrul pentru tratamentul afecțiunilor mamare din Spitalul Euroclinic. Unitatea medicală a primit recent acreditarea Surgical Review Corporation (SRC).

acreditare centru medical

Potrivit unui comunicat, în luna noiembrie a anului trecut, acest centru a obținut certificarea de Centru de Excelență, după un proces amplu de auditare, atât a spitalului, cât și a echipei medicale. Auditarea a fost efectuată de specialiștii din Statele Unite ale Americii, de la SRC.

Ce este Surgical Review Corporation?

SRC este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea celei mai sigure, eficace și eficiente îngrijiri medicale în numeroase domenii medicale și chirurgicale, printre care și tratamentul afecțiunilor mamare. 

Procesul extrem de riguros a durat aproximativ 6 luni și a cuprins o analiză completă a experienței în îngrijirea pacientelor cu afecțiuni mamare, conform ghidurilor și protocoalelor internaționale.

acreditare eficacitate

Recunoașterea internațională confirmă eforturile depuse de echipa medicală pentru a oferi îngrijire de calitate, în condiții de siguranță, tuturor femeilor afectate de cancerul de sân sau de alte afecțiuni ale sânului.

„Fiecare caz este introdus într-o bază de date centrală a SRC, putând fi evaluate periodic și comparate cu standardele de îngrijire de forumul de acreditare”, a declarat dr. Victor Titirez, medic chirurg cu acreditare europeană în chirurgia oncologică a sânului.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: centru de excelenta centru medical constientizare cancer de san afectiuni oncologice afectiuni ale sanului cancer de san afectiuni mamare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC