Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru de vaccinare anti-COVID, deschis la Biserica Neagră din Brașov

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 18 iunie 2021, ora 17:06

Un centru de vaccinare anti-COVID va fi amenajat luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov, iar cei care vor veni să se imunizeze vor putea asista la concerte de orgă.

Vaccinarea se va face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două seruri produse de Pfizer-BioNTech sau de Johnson & Johnson, informează reprezentanții Primăriei Municipiului Brașov.

Biserica Neagra
Sursă imagine: Biserica Neagră - History&Music // Facebook

„Evenimentul „Liber la biserică” de luni, 21 iunie, este o premieră în România, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

liber la vaccinare

Potrivit sursei citate, cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.

Evenimentul face parte din seria „Liber la vaccinare, liber la viață!“, organizate de Primăria Municipiului Brașov, Direcția de Sănătate Publică și partenerii specifici fiecărei locații.

Etichete: centru de vaccinare Pfizer-BioNTech vaccinare la Biserica Neagra vaccinare anti-COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.