Newsflash
Știri

Vaccinarea anti-COVID se va face doar la medicii de familie, din iulie

de Dorina Novac - apr. 19 2022
Vaccinarea anti-COVID se va face doar la medicii de familie, din iulie

Andrei Baciu a anunțat că la 1 iulie va intra în vigoare noua politică de imunizare împotriva COVID-19 – vaccinarea doar la medicii de familie.

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Andrei Baciu, a subliniat că din 1 iulie toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi administrate exclusiv de către medicii de familie.

medici de familie

Citește și: Andrei Baciu a vorbit cu medicii de familie despre vaccinarea anti-COVID

„Prin urmare, perioada de tranziție de la vaccinarea de tip campanie împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie”, a menționat Andrei Baciu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății recomandă în continuare vaccinarea anti-COVID drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe