Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aproape 12.000 de români s-au programat pentru a treia doză de vaccin

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 28 septembrie 2021, ora 11:40

Andrei Baciu a anunțat că 11.970 de persoane eligibile pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin împotriva COVID-19 s-au programat în platforma RoVaccinare în doar câteva ore.

ROVaccinare

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, cifrele centralizate de marți dimineață arată astfel:

„Ce trebuie să știi: poți merge în cel mai apropiat centru de casa ta; primești adeverința de vaccinare care atestă că ai făcut doza 3”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

Citește și: A început programarea în platformă pentru doza a treia de vaccin COVID-19

Platforma RoVaccinare permite programarea celor care doresc să se vaccineze cu doza a treia, după ce echipa de dezvoltare a Serviciului de Telecomunicații Speciale a finalizat implementarea noilor funcționalități și optimizările necesare. 

Programările se pot realiza pentru administrarea dozei de rapel (booster) cu unul dintre vaccinurile Pfizer sau Moderna, în centrele de vaccinare care administrează aceste două tipuri de vaccin.

Etichete: rovaccinare a treia doza de vaccin Pfizer-BioNTech Moderna

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.