Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ambasadorul Israelului în România, în vizită de rămas-bun la DSU

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 28 iulie 2022, ora 11:32

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, l-a primit, miercuri, în vizită de rămas-bun, pe David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

vizita DSU

„Astăzi, 27 iulie, am avut deosebita onoare de a-l primi pe E.S. domnul David Saranga, ambasadorul Israelului în România, la DSU. Ca urmare a încheierii misiunii diplomatice în România, domnul ambasador și-a arătat recunoștința pentru buna colaborare pe care a avut-o cu Departamentul pentru Situații de Urgență”, transmit reprezentanții DSU.

În acest context, dr. Raed Arafat i-a mulțumit ambasadorului Israelului în România pentru sprijinul acordat pe tot parcursul mandatului său, inclusiv pentru ajutorul pe care statul Israel l-a acordat României pe perioada pandemiei.

Potrivit DSU, vizita s-a încheiat cu convingerea că relațiile bilaterale puternice dintre România și Israel vor continua.

Etichete: dsu ambasadorul Israelului in Romania raed arafat vizita de ramas-bun

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC