Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ziua Internațională a Medicinei de Urgență a fost marcată și în România

de Florentina Ionescu - mai 30 2023
Ziua Internațională a Medicinei de Urgență a fost marcată și în România

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a ținut să le ureze la mulți ani tuturor celor din acest domeniu, de Ziua Medicinei de Urgență.

Dr. Raed Arafat a postat zilele trecute pe pagina sa de Facebook un mesaj, amintind că Ziua Internațională a Medicinei de Urgență este sărbătorită în țara noastră prin implicare. 

„La Târgu Mureș a fost organizat Maratonul Resuscitării, unde au fost instruiți sute de copii și adulți în resuscitarea cardio-pulmonară. Zeci de voluntari, care au inclus medici, asistenți, studenți și pompieri, din mai multe judete, au participat la organizarea maratonului cu sprijinul Fundației pentru SMURD în colaborare cu UPU-SMURD Mureș și al ISU Mureș. Felicitări! Și La Mulți Ani tuturor de Ziua Medicinii de Urgență!”, a transmis șeful DSU, Raed Arafat. 


Notă autor:

Sursa foto: Facebook Raed Arafat

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe