Newsflash
ACTUALITATE Știri

Dr. Raed Arafat a fost în vizită la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău

de Florentina Ionescu - mai 15 2023
Dr. Raed Arafat a fost în vizită la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a avut ocazia să viziteze sâmbătă noua unitate de primiri urgențe de la un institut din Chișinău.

Această unitate UPU a fost recent inaugurată în prezența președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Noua unitate de primiri urgențe a fost finanțată din fonduri europene, prin programul transfrontalier, precum și din alte surse financiare, potrivit mesajului postat ieri de dr. Raed Arafat pe pagina sa de Facebook

„Sincer vorbind, am fost efectiv mândru să văd această realizare a colegilor din Moldova și vreau pe această cale să le urez mult succes și să mulțumesc partenerilor din cadrul proiectului, și anume IGSU România, IGSU Moldova, Ministerul Sănătății din Moldova și IGAv. Asteptăm finalizarea în curând a unității de primiri urgențe din Balt- Republica Moldova, care face obiectul aceluiași proiect. Mult succes!”, a transmis șeful DSU pe aceeași rețea socială.  

Sursa foto: https://www.facebook.com/DrRaedArafat

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe