Newsflash
ACTUALITATE Știri

Medicul Costin Duțu a primit acreditarea de Master Surgeon in Hernia Surgery

de Magdalena Tănăsescu - apr. 16 2024
Medicul Costin Duțu a primit acreditarea de Master Surgeon in Hernia Surgery

Doctorul Costin Duțu, medic primar chirurgie generală în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, a primit acreditarea de Master Surgeon in Hernia Surgery.

Acreditarea medicului Costin Duțu, care are și competență în chirurgie oncologică şi laparoscopică, vine din partea prestigioasei Surgical Review Corporation (SRC). Mai exact, este vorba de o recunoaştere a preocupărilor sale practice şi ştiințifice în domeniul chirurgiei parietale.

 

„Acreditarea obținută a fost rodul unui efort susținut al dr. Duțu şi al echipei sale în revizuirea cazuisticii şi a datelor, perfecționarea procedurilor ṣi susținerea interviurilor cu experții instituției respective. Totodată, experiența obținerii acestui titlu a constituit un continuu proces de învățare şi o posibilitate de a îmbunătăți asistența medicală oferită pacienților noştri”, se menționează într-un anunț al unității sanitare.

 

Înființată în 2003, SRC este o organizație nonprofit, pentru siguranța pacienților, care dezvoltă și administrează cele mai bune programe de acreditare pentru profesioniștii medicali, chirurgi, spitale și facilități independente de ambulatoriu din întreaga lume. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe