Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

UMF „Carol Davila” a semnat un parteneriat academic cu o companie farmaceutică

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 noiembrie 2020, ora 12:47

Johnson & Johnson România și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță semnarea unui parteneriat de referință în domeniul e-Health prin noul Centrul de Inovație și e-Health (CIeH) al Universității.

Potrivit unui comunicat de presă, acesta reprezintă primul parteneriat academic dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și o companie farmaceutică globală inovatoare prezentă în România.

FOTO_SevanKaloustian_Prof.Dr.JingaViorel

Parteneriatul, cu durata de un an, are ca obiective principale susținerea si promovarea obiectivelor și acțiunilor CieH, precum și dezvoltarea de noi proiecte în parteneriat cu Johnson & Johnson România în domeniul inovației și e-Health.

Sursa citată precizează că obiectivul comun al Johnson & Johnson România și CIeH este accelerarea progresului digital în sănătate, inovația și adăugarea de valoare pregătirii academice a viitorilor medici, oamenilor de știință și profesioniștilor în sănătate.

„Domeniul e-Health are potențial pentru a schimba viața pacienților români. Se pot realiza atât de multe în spiritul colaborării mediului privat cu cel academic, și noi suntem extrem de mândri și onorați de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea sistemului de sănătate și la modelarea transformării digitale în România”, a declarat Sévan Kaloustian, managing director, Janssen companiile farmaceutice ale Johnson & Johnson.

Citește și: UMF „Carol Davila” din București inițiază activitățile Centrului de Inovație și e-Health – CieH

La rândul său, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prof. dr. Viorel Jinga, a subliniat importanța acestui parteneriat:

„Am ferma convingere că parteneriatul cu compania Johnson & Johnson România va reprezenta un puternic izvor de inspirație pentru studenții UMFCD având astfel oportunitatea să învețe de la o companie inovatoare recunoscută la nivel global ceea ce le va deschide noi orizonturi spre cercetare și inovare printr-un progres digital performant în conformitate cu cele mai înalte trenduri din domeniul e-health”.

CIeH reprezintă un mecanism atât de sprijinire, dezvoltare și încurajare a inovării și transferului tehnologic, precum și de diseminare a rezultatelor acestora în vederea producerii, transmiterii și valorificării cunoașterii.

De asemenea, CIeH urmărește dezvoltarea aptitudinilor și competențelor studenților în activitățile de inovare și sănătate digitală în vederea creșterii competitivității și adaptării la digitalizarea sistemelor de educație și sănătate, în context european și internațional.

 

Etichete: Johnson & Johnson e-Health companie farmaceutică CieH

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC