Centrul de Inovație și e-Health din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București anunță că au început înscrierile la un curs inedit, despre rolul medicului în spațiul clinic și în viața personală.
Datorită generozității a două personalități remarcabile din mediul academic românesc, prof. dr. Liviu Lucaci și prof. dr. Bogdan Popescu, echipa de Integrări Umaniste în Medicină, Medical Humanities, din cadrul Centrului de Inovație și e-Health (CieH) al UMFCD, în parteneriat cu Universitatea din București, vă invită la ultimul curs din acest an.
Cursul „ Rolul medicului în spațiul clinic, rolul medicului în viața personală” face parte din seria de activități academice axate pe integrarea conceptelor umaniste în practica medicală și se intitulează „Rolul medicului în spațiul medical, rolul medicului în viața personală”.
Discuția va fi centrată pe capacitatea unui medic de a se delimita și „transforma”, din cadrul personal în cel profesional, și în revers, roluri pe care le joacă un medic în viața profesională (medic, coleg, subaltern, discipol, leader de grup) și cum se face trecerea de la problemele personale la cele profesionale și invers, se arată pe o rețea socială.
Prof. dr. Liviu Lucaci este rector al UNATC „I.L. Caragiale”, vicepreședinte COMUNIC, o organizație ce promovează dialogul academic interdisciplinar.
Prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu este prorector al UMF „Carol Davila” din București, vicepreședinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București.
Miercuri, 13 decembrie 2023, în intervalul 18:00 - 20:00. Unde: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, strada Matei Voievod, nr. 75-77, Etajul 1 - Sala Ileana Berlogea.
Unde vă puteți înscrie? Accesând acest link: https://forms.gle/EvdW32axxHTs6PB3A.
Numărul participanților este limitat de capacitatea sălii, acceptarea fiind condiționată de ordinea înscrierii până la epuizarea locurilor.
Acest workshop organizat prin proiectul CNFIS-FDI-2023-F-0709.
Broșura dedicată workshopului poate fi accesată aici.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe