Newsflash
Industria farmaceutică Știri

Zentiva România primește certificarea Top Employer pentru a treia oară consecutiv

de L. Budin - ian. 19 2024
Zentiva România primește certificarea Top Employer pentru a treia oară consecutiv

Top Employer Institute recunoaște și recompensează calitatea în domeniul resurselor umane, al leadershipului și al managementului.

Grupul Zentiva în România a primit certificarea Top Employer pentru al treilea an consecutiv, această certificare fiind o confirmare a angajamentului companiei față de nevoile și aspirațiile pe care le au angajații, precum și a nivelului excepțional de bune practici ca angajator.

Zentiva a dezvoltat și continua să susțină  o cultură centrată pe oameni, adăugând noi valori și principii care o transformă într-o organizație modernă, dedicată angajaților, pacienților, partenerilor și comunităților”, se arată într-un comunicat. 

Top Employer Institute este o autoritate respectată la nivel mondial care recunoaște și recompensează calitatea în domeniul resurselor umane, al leadershipului și al managementului. Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici în domeniul resurselor umane. Acest sondaj acoperă șase domenii de resurse umane cu 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Achiziția talentelor, Învățarea, Diversitatea, Egalitatea și Incluziunea, Bunăstarea și multe altele.   

De peste 60 de ani sprijinim pacienții, cadrele medicale și angajații noștri dintr-o poziție de lider care ne onorează, dar ne și responsabilizează. Toate acestea au fost posibile datorită culturii dinamice și ambițioase a companiei; ne bucură tot ceea ce am realizat și ne îndreptăm atenția și energia către a construi un viitor sustenabil”, a declarat Simona Cocoș, General Manager Zentiva România și Moldova.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe