Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Un nou workshop de printare 3D în medicină, la CieH

de Florentina Ionescu - nov. 14 2023
Un nou workshop de printare 3D în medicină, la CieH

Centrul de Inovație și e-Health din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță că au loc înscrieri la un nou workshop de printare 3D în medicină.

În zilele de 18 noiembrie 2023 și 25 noiembrie 2023, în cadrul proiectului „CNFIS-FDI-2023-F-0709 FUTUREMED – baze practice pentru medicina viitorului”, studenții de la UMFCD sunt așteptați la un nou workshop organizat de Laboratorul de Printare 3D din cadrul Centrului de Inovație și e-Health (CieH) al UMFCD.

Tema workshopurilor este „Printare 3D în medicină - Tehnologii inovative și implementările lor în medicina personalizată”. Prin această temă, organizatorii își propun abordarea multidisciplinară a implementării printării 3D în practica medicală curentă. Participanții vor explora beneficiile utilizării printării 3D în planning preoperator, designul și producția de ghiduri chirurgicale personalizate, orteze, proteze customizate, se arată pe o rețea socială

În cadrul workshopului, participanții vor beneficia de interacțiunea cu modele educaționale medicale printate 3D, vor descoperi designul unui laborator de printare 3D medicală, vor lua contact cu multiple tehnologii de printare 3D de ultimă generație. 

În cadrul părții practice a workshopului, participanții vor experimenta, hands-on, procesul de prelucrare, segmentare imagini Computer Tomograf și vor pregăti un model pentru printare 3D, model cu o temă surpriză. 

Accesul participanților este gratuit în baza formularului de înscriere. Numărul de participanți este 30 per workshop, iar participanții vor fi selectați în ordinea înscrierilor. 

Linkul de înscriere este acesta: https://forms.gle/RgGYWtWxDeLobT1H8.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe