Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Todor Kesimov, noul country manager al companiei Takeda România

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 20 ianuarie 2023, ora 10:11

Compania bio-farmaceutică Takeda România a anunțat numirea în funcție a unui nou country manager pentru operațiunile din România.

Astfel, începând cu 1 ianuarie 2023, rolul va fi preluat de Todor Kesimov, care activează în cadrul companiei încă din 2012.

Todor Kesimov

Cu o carieră de 10 ani în cadrul companiei, aceasta a ocupat până recent funcția de country manager în Bulgaria.

Citește și: Takeda, de 241 de ani în slujba pacienților din întreaga lume

„Todor Kesimov și-a început activitatea în cadrul Takeda în calitate de Business Controller România și Bulgaria. În cadrul Takeda a mai ocupat și funcția de director financiar în regiunea Balcanilor. Până recent, a îndeplinit rolul de country manager interimar pentru România în timp ce coordona și activitatea din Bulgaria”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, este membru al consiliului de administrație al Asociației Bulgare a Producătorilor de Produse Farmaceutice bazate pe Cercetare ( ARPharM) și al Asociației de Afaceri Japonezo-Bulgare (JBBA).

„Sunt încântat și onorat să mă realătur talentatei echipe Takeda România și să continuăm să parcurgem împreună drumul către o îngrijire mai bună a pacienților. Aștept cu nerăbdare să contribui la îndeplinirea ambițiilor îndrăznețe ale Takeda din următorii ani, respectiv de a continua să impulsionăm inovația în cele 4 arii terapeutice majore – oncologia, gastroenterologia, hematologia și bolile rare”, a declarat Todor Kesimov, noul country manager al Takeda România.

Noul Country Manager Takeda vorbește fluent, pe lângă bulgară, engleză și rusă și deține o diplomă de BA (Hons) în Studii Internaționale de Afaceri și Management obținută la Regent’s Business School, Londra.

„Am încredere că implicarea și profesionismul demonstrat în cadrul companiei în ultimii peste 10 ani îl vor ajuta pe Todor să ducă mai departe cu succes misiunea noastră de a îmbunătăți viețile pacienților prin acces la terapii inovatoare. De asemenea, aș vrea să profit de această ocazie să îi mulțumesc Cristinei Barbu, care a ales un alt drum în carieră, pentru leadership și contribuția semnificativă adusă în cadrul companiei din rolul de country manager pe care l-a ocupat până recent”, a declarat Kieran Leahy, Takeda Eastern Europe Head.

Etichete: takeda romania ARPharM takeda country manager

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.