Newsflash
Industria farmaceutică REUNIUNI

Vino alături de noi la Innovate Healthcare Forum 2024!

de Redacția Viața Medicală - mai 20 2024
Vino alături de noi la Innovate Healthcare Forum 2024!

Vă invităm la Innovate Healthcare Forum 2024, organizat de revista Business Review.

Acest eveniment dinamic joacă un rol crucial în convergența dintre industria de sănătate, tehnologia medicală și industria farmaceutică, oferind o platformă importantă pentru formarea de opinii, colaborare și explorarea viitorului Sănătății.

Data: 22 mai 2024

Ora: 10:00 AM - 3:00 PM

Locație: Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca

Despre Innovate Healthcare Forum 2024:

Acest forum nu este doar o altă conferință; este o platformă deschisă ideilor inovatoare, tehnologiilor revoluționare și liderilor vizionari care modelează viitorul industriei medicale. Punând accentul pe prezentarea inovațiilor de ultimă oră, pe încurajarea colaborărilor și pe explorarea peisajului transformator al industriei serviciilor de sănătate, Innovate Healthcare Forum 2024 promite să fie un eveniment fără egal.

Puncte de interes ale agendei:

Sesiunea 1: Avansarea digitalizării în domeniul sănătății

Explorați modul în care digitalizarea revoluționează peisajul industriei medicale, de la procesele de diagnosticare la telemedicină. Vom discuta subiecte precum adoptarea inteligenței artificiale, chirurgia robotică și provocările de modernizare în sectorul medical.

Sesiunea 2: Provocări în producția și distribuția produselor farmaceutice

Navigați în complexitatea industriei farmaceutice, discutând despre strategiile cheie, provocările din domeniul distribuției și securizarea lanțului de aprovizionare farmaceutică ca imperativ strategic.

Sesiunea 3: Bunăstarea în domeniul sănătății

Aprofundați abordarea holistică a sectorului medical, abordând sănătatea mintală, îngrijirea preventivă și integrarea bunăstării în sistemele de sănătate.

Vorbitori și parteneri:

Suntem onorați să găzduim personalități marcante și lideri din industrie, precum Alexandru Rafila (Ministrul Sănătății), Roxana Botea (Johnson & Johnson România), Marcelo Pasqual Morales (MSD România și Republica Moldova), Mihai Fugarevici (STADA România), Mihai Dragoi (Siemens), Michel Eschenbrenner (Servier România) și Liviu Ungureanu (PlantExtrakt). Perspectivele și expertiza lor vor îmbogăți dialogul și vor conduce la rezultate semnificative.

Vino alături de noi:

Nu ratați această oportunitate de a lua parte la conversația care modelează viitorul industriei medicale. Alăturați-vă nouă la Innovate Healthcare Forum 2024 pentru o zi de inspirație, colaborare și transformare.

Înregistrare: https://business-review.eu/br-events/innovate-health-forum-2024#register

Pentru orice întrebări sau solicitări, vă rugăm să contactați echipa de evenimente Business Review la events@business-review.eu 

Haideți să inovăm împreună în domeniul sănătății!

Website eveniment: https://business-review.eu/br-events/innovate-health-forum-2024 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe