Newsflash
Știri

GE HealthCare pentru România și Republica Moldova are un nou country manager

de Florentina Ionescu - feb. 10 2023
GE HealthCare pentru România și Republica Moldova are un nou country manager

Mihaela Adochiei a fost numită recent country manager al companiei GE HealthCare pentru România și Republica Moldova.

GE HealthCare Technologies Inc., care comercializează sub numele de GE Healthcare, este o companie globală de tehnologie medicală cu sediul în Chicago, Illinois, SUA.

Mihaela Adochiei a fost numită country manager al GE HealthCare pentru România și Republica Moldova începând cu februarie 2023. În noul său rol, aceasta este responsabilă cu dezvoltarea strategiei și conducerea operațională a companiei în cele două țări, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Mihaela Adochiei - Country Manager - GE HealthCare pentru Romania si Republica Moldova

„Este o onoare și un privilegiu să conduc o echipă uimitoare de profesioniști pasionați, talentați și extrem de motivați. Sunt încântată de acest nou capitol și aștept cu nerăbdare să colaborez cu clienții și partenerii noștri din România și Republica Moldova și să creăm împreună o lume în care sănătatea nu are limite”, a declarat Mihaela Adochiei.

Aceasta are experiență profesională de peste cincisprezece ani în domeniul bancar. S-a alăturat GE în urmă cu șapte ani în calitate de senior vice-president Commercial & Project Finance pentru Europa de Sud-Est în cadrul Global Growth Operations.

Ulterior a fost  promovată commercial finance leader – Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est, colaborând cu diverse divizii din cadrul GE. Din iunie 2021, Mihaela a condus GE Healthcare Financial Services în Europa Centrală și de Est și CSI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe