Newsflash
Cultură LIFESTYLE

Emisiunea „Botched” revine cu sezonul opt, din această toamnă

de Florentina Ionescu - aug. 23 2023
Emisiunea „Botched” revine cu sezonul opt, din această toamnă

Începând din 3 septembrie, emisiunea „Botched” va surprinde din nou telespectatorii cu cazurile sezonului 8, în premieră la postul TV „E!”.

Renumiții medici Terry Dubrow și Paul Nassif (foto) revin în sala de operații în sezonul 8 al emisiunii „Botched” (marca E!), care are premiera în 3 septembrie a.c.

Cel mai cunoscut duo medical revine pentru a se ocupa de unele dintre cele mai complexe cazuri de până acum, în timp ce se distrează copios în stilul caracteristic. Cei doi au un cabinet nou și consultă o serie de pacienți plini de speranță, care le dezvăluie traumele catastrofale provocare de intervenții chirurgicale eșuate, de malformații congenitale și de accidente îngrozitoare, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Câțiva dintre pacienții din acest sezon: 

• O femeie slăbește și ajunge la operație din cauza unei abdominoplastii de rutină, după ce și-a pierdut soțul într-un accident de muncă. Dar se confruntă cu o infecție dezastruoasă, care aproape o ucide și o lasă cu un stomac deformat.

• O pacientă cu o afecțiune rară (din cauza căreia stă cu intestinele în exteriorul corpului) a trecut prin cinci intervenții chirurgicale în copilărie. Deși medicii i-au salvat atunci viața, a rămas cu stomacul plin de noduli și cicatrici.

• O pacientă care a călcat pe un cui (în copilărie) a primit o grefă de piele, în urma unei proceduri dureroase, iar acum are o excrescență pe picior, pe care o poreclește „funduleț”.

• O femeie cu o formă agresivă de cancer de piele a trecut printr-o procedură de 10 ore, la finalul căreia a rămas cu o gaură mare în față. Prin urmare, e forțată să poarte o proteză și urăște să se uite în oglindă.

• După ce a fost mușcată de un câine, o femeie și-a pierdut vârful nasului și este deprimată, după ce a trecut prin 20 de operații separate pentru a-și corecta fața, fără succes.

Reamintim că emisiunea „Botched” este produsă de Evolution Media, o companie MGM. Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane și Ben DeNoble – alături de dr. Terry Dubrow și dr. Paul Nassif – sunt producători executivi. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe