Newsflash
Știri

E-Chip: 31 martie - 1 aprilie, București

E-Chip: 31 martie - 1 aprilie, București

În zilele de 31 martie și 1 aprilie va avea loc cea a patra ediție a cursului Chip România, dedicat medicilor cardiologi intervenționiști, cardiologi și altor profesioniști în sănătate implicați în managementul pacienților cu boli coronariene complexe și cu risc înalt.

E-chip

CHIP sau Complete Higher Risk Indicated Percutaneous Coronary Intervention reprezintă o intervenție avansată pe bază de cateter menită să dezobstrueze arterele coronare la pacientul care ar avea risc crescut de complicații în cazul stentării sau bypassului.

Directori de curs sunt prof. dr. Dan Deleanu, dr. Marin Postu și dr. Dan Ioaneș (Suedia). Lucrările cursului vor include numeroase prezentări de caz și intervenții live și vor fi susținute de numeroși invitați din afara țării.  

Cursul se va desfășura la hotelul Hilton Garden Inn din București.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul dedicat, e-chip.ro   

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe