Newsflash

Dintr-un comunicat primit la redacţie


Periplu științific la Poiana Brașov

Peste 200 de tineri medici neurologi au participat, în perioada 15-16 septembrie, la Poiana Brașov, la cea de-a XVIII-a ediție a Şcolii Internaţionale de Vară de Neurologie și al XIII-lea Curs European de Neuroreabilitare.

Frappé-ul sărbătorește 66 de ani de existență

Cafeaua instant frappé este una dintre cele mai iubite și mai populare rețete de cafea rece, răcorind oamenii de 66 de ani.

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România, timp în care i-a ajutat pe oameni să adopte un stil de viață mai sănătos prin intermediul gamei sale de produse nutriționale.

Gamă nouă de cafea ready-to-drink

Nestlé lansează în România prima linie pan-europeană de cafea de tip Ready to Drink, gama NESCAFÉ Barista Style.

Nutriție și sport pentru problemele de tiroidă

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilatas cu experiență, oferă câteva recomandări de stil de viață pentru cei cu hipotiroidie sau tiroidită autoimună.

Batoanele nutriționale, o alternativă pentru o masă completă

Herbalife Nutrition lansează Batoanele nutriționale Formula 1 Express într-o nouă compoziție, fiind o alternativă practică pentru un mic dejun sau prânz pentru persoanele ocupate.

TIFF donează 10.000 de euro pentru lupta împotriva cancerului de sân și de col uterin

TIFF - Festivalul Internațional de Film Transilvania donează 10.000 de euro Fundației Renașterea pentru lupta împotriva cancerului de sân și a cancerului de col uterin.

Al XV-lea Congres Național al Asociației Medicale Române

În perioada 8-11 iunie 2023 are loc la București cel de al XV-lea congres al Asociației Medicale Române.

România, pe ultimele locuri în ce privește disponibilitatea medicamentelor

PRIAevents, în parteneriat cu ARPIM, OSMR și DLA Piper, organizează conferinta Pria Innovation in Healthcare în data de 8 iunie la Biblioteca Natională a României.

Carnet de Părinte de Elev

Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” organizează marți, 6 iunie 2023, ora 17.00, conferința „Carnet de Părinte de Elev”, o dezbatere despre educație, valori și responsabilitate, cu doi dintre cei mai cunoscuți specialiști în educație.

Drumul în carieră începe devreme!

Liceul teoretic „Dr. Mioara Mincu” din București vă propune admiterea în clasa a V-a și a IX-a, la profil real, științe ale naturii, engleză intensiv. (P)

Nestlé Health Science a integrat 150 de produse noi în portofoliu

În mai puțin de două luni de la preluarea mărcii Solgar® în țara noastră, lider al pieței mondiale a suplimentelor alimentare, Nestlé România anunță integrarea a peste 90% din portofoliu.

Program de wellbeing pentru angajați

Nestle, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, își susține angajații printr-un proiect de wellbeing prin care oamenii sunt încurajați să aibă o viață cât mai sănătoasă.

De vineri, în cinematografe

Pentru pasionaţii de regalitate, recomandăm filmul „Portretul reginei”, iar pentru cei dornici de mister sau aventură, un thriller franţuzesc sau o nouă producţie Marvel.

Jumătate dintre români consumă supe și ciorbe de cel puțin patru ori pe săptămână

Pandemia, restricțiile de circulație și limitarea interacțiunii fizice au crescut considerabil frecvența de gătit acasă a românilor, arată un sondaj realizat pentru Nestlé România.

Tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Spitalul Memorial Băneasa a găzduit un masterclass în cadrul căruia 24 de chirurgi români și bulgari au asistat live la patru intervenții chirurgicale uniVATS și au învățat despre această metodă.

De vineri, 7 aprilie, în cinematografe

De la o excelentă animaţie Super Mario la povestea parteneriatului dintre Michael Jordan și Nike, vă promitem că aveţi ce vedea la cinema weekendul acesta.

E-Chip: 31 martie - 1 aprilie, București

În zilele de 31 martie și 1 aprilie va avea loc cea a patra ediție a cursului Chip România, dedicat medicilor cardiologi intervenționiști, cardiologi și altor profesioniști în sănătate implicați în managementul pacienților cu boli coronariene complexe și cu risc înalt.

Conferința de Medicina Familiei „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare” – 22-25 martie 2023

În perioada 22-25 martie va avea loc, în format fizic, Conferința de Medicina Familiei AMFB, cu participare internațională – ediția a XIX-a.

Workshop de alergii moleculare - 17-18 martie

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică și se adresează exclusiv profesioniștilor în domeniul sănătății.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe