Newsflash

Dintr-un comunicat primit la redacţie


Fiecare dintre noi aruncă zilnic cel puțin un sfert de kilogram de mâncare

Nestlé, cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume, trage un semnal de alarmă asupra risipei alimentare.

NESTLÉ lansează 40 de noi produse alimentare

În această primăvară, portofoliul Nestlé se mărește cu 40 de produse noi, menite să-i încânte pe consumatori prin inovație și gust.

Produs nou pentru îngrijirea pielii recent tatuate

S-a lansat în România unguentul Bepanthen Tattoo, pentru calmarea și vindecarea pielii recent tatuate.

Fundația Kaizen se lansează în România și contribuie la renovarea unei secții din Spitalul de Pediatrie din Pitești

Fundația Kaizen contribuie cu 350.000 de euro la renovarea secției destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie din Pitești. Mai mult de 30.000 de copii se tratează anual în acest spital.

A început sezonul 2 din serialul „Durere și vindecare”

Al doilea sezon al serialului „Durere și vindecare” („Enfermeras”) a avut premiera la noi pe 11 martie, și câte două noi episoade sunt programate de luni până vineri.

LIFE Mentor, serie de conferințe de dezvoltare personală

Speakeri de renume și sute de participanți sunt așteptați la primul eveniment LIFE MENTOR, ce va avea loc pe 29 martie, la Brașov.

15.000 de liceeni învață să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase

Peste 15.000 de liceeni din București și din nouă județe participă la a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.", prin care învață să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase.

Teste de autodiagnostic al infecțiilor respiratorii

În plin sezon de infecții respiratorii, puteți verifica dacă aveți sau nu o infecție virală sau microbiană cu ajutorul testelor Self Care Diagnostics.

Dulciuri care susțin educația copiilor din familiile cultivatoare de cacao

Nestlé plătește până la 500 de franci elvețieni anual ca stimulent pentru fermierii de cacao dacă aceștia își trimit copiii la școală, o inițiativă educațională unică.

Un raport evidențiază legătura dintre sănătate și fericire

Un corp sănătos și o minte sănătoasă sunt cu adevărat cheia fericirii noastre generale, potrivit unui nou studiu realizat de experți de top în domeniul sănătății și wellnessului.

Loc de întâlnire pentru iubitorii de cafea din nordul capitalei

Prima cafenea LA ROSTA se deschide în spațiul Carrefour România centrul comercial DN1 Value Centre.

Cafeaua: de la gustul minunat la beneficiile pentru sănătate

Cafeaua este cea mai populară băutură la nivel mondial după apă! Peste două miliarde de cești de cafea sunt savurate în fiecare zi la nivel mondial (1).

41 de județe, aproape 100.000 de persoane evaluate

Cel mai amplu proiect de depistare precoce - screening, diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente.

Licitație caritabilă de artă pisicească

Prin campania Artă Miaunistică, o companie producătoare de hrană pentru animale își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mai bună și pentru oameni.

Gilead Sciences România lansează un tratament inovator pentru cancerul de sân triplu negativ

Compania biofarmaceutică Gilead Sciences anunță extinderea prezenței sale și în aria terapeutică oncologie, prin lansarea în România a tratamentului pentru unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer mamar.

Cum vom hrăni o populație de 10 miliarde în viitor?

Cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, Nestlé, întreprinde cercetări cu privire la modalitatea în care poate fi hrănită în mod sănătos și sustenabil populația globului în continuă creștere.

Ziua Mondială a Veganismului. Sfaturi pentru cei care doresc să devină vegani

Pe 1 noiembrie este marcată annual Ziua Veganismului, stil de alimentație bazată strict pe plante, care are din ce în ce mai mulți adepți. Iată câteva sfaturi pentru o alimentație echilibrată.

Program educațional despre obiceiurile alimentare ale tinerilor

Tinerii din mai multe județe și municipiul București vor primi, în anul școlar 2023-2024, informații despre alimentația echilibrată în cadrul proiectului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment", ediția a patra.

Etichete roz pentru o textilele vândute în beneficiul pacienților cu cancer

Auchan donează 30% din vânzările produselor textile marcate cu eticheta Octombrie Roz către Asociația OncoHelp. Acțiunea durează până pe 25 octombrie.

Un român consumă cel mult un kg de cereale de mic dejun pe an

Micul dejun este luat de doar 57% dintre români, cu o frecvență de 5 zile din 7. Consumul de cereale este redus comparativ cu alte țări.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe