Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Expoziţie tematică la Palatul Suţu

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 24 iulie 2020

Muzeul Municipiului București organizează, începând cu 24 iulie, expoziţia „Reclama modelează lumea”.

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al muzeului, exponatele fac parte din mai multe colecţii ale instituţiei „Fiecare obiect este încărcat de istorie, păstrează amintiri și aduce povestea sa în contemporaneitate. Printre ele, de exemplu, un ceas bărbătesc de mână, în vitrina intitulată «Pentru dumneavoastră, domnule», care este o donaţie din anul 1977”.

Pe lângă obiectele expuse, fotografiile, cărţile poștale și tipăriturile oferă imagini de reclamă a unor produse și fabricanţi de produse tehnice, îmbrăcăminte, farmaceutice, de băuturi și ciocolată, a unor magazine de renume, multe dintre ele demult dispărute.

În vitrina „Bomboane cu istorie” se vor regăsi cutii de bomboane ale celebrelor mărci românești de ciocolată de odinioară. Expoziţia va putea fi vizitată până la 13 septembrie 2020.

Afis_expozitie

Etichete: Muzeul Municipiului București reclama expozitie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC