Newsflash
ACTUALITATE Știri

BOTANICA, expoziție de artă plastică în beneficiul Crucii Roșii

de Magdalena Tănăsescu - apr. 15 2024
BOTANICA, expoziție de artă plastică în beneficiul Crucii Roșii

Artiștii plastici din România își unesc forțele, în această lună, pentru a susține o cauză a Crucii Roșii Române.

În cadrul expoziției BOTANICA, organizată de Arhiva De Artă la Senatul României, artiștii au fost invitați să participe cu lucrări de artă care respectă tematica „Flori”.

 

„O parte din încasările generate de această expoziție în perioada 15-30 aprilie vor ajunge la Crucea Roșie Română, pentru susținerea copiilor din Centrele E.G.A.L. Este vorba de patru centre de zi, amenajate în cele mai sărace zone din țară: Babadag, Botoșani, Craiova și Lupeni. Centrul E.G.A.L. înseamnă Educație, Generozitate, Abilități și Libertate pentru copiii care au nevoie de sanse egale la o viata normala”, se menționează într-un anunț al Organizației Crucea Roșie Română.

 

În fiecare centru, 50 de beneficiari - copii, tineri și părinții acestora - sunt incluși zilnic într-un program integrat de dezvoltare, desfășurat cu sprijinul voluntarilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe