Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

O nouă tranșă de vaccin Moderna sosește în România

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 8 iulie 2021, ora 10:00

O nouă tranșă de 112.800 de doze de vaccin Moderna ajunge astăzi în România, a anunțat CNCAV.

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 ( CNCAV) a precizat că transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

Moderna

Dozele de ser vor fi depozitate la Compania Natională „Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

„Depozitul Companiei Nationale «Unifarm» SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România ( ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman”, transmite sursa citată.

Până în prezent, 1.366.800 de doze Moderna au fost recepționate, iar 718.578 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

Etichete: Moderna CNCAV ANMDMR vaccin impotriva COVID-19 imunizare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.