Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul FABC după moartea președintei Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 2 septembrie 2020, ora 12:17

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul președintei Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca, Claudia Sava.

Claudia Sava, o profesoară din Cluj-Napoca, care a condus Societatea Română de Cancer, a murit luni, învinsă de cancer, la vârsta de 45 de ani.

federatia asociatiilor bolnavilor de cancer
Sursă imagine: Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România/ Facebook

 

„Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România regretă trecerea în neființă a Claudiei Sava, președinta Societății Române de Cancer din Cluj-Napoca. Claudia a fost o adevărată luptătoare. Claudia, ne-a arătat tuturor că se poate, se poate trăi cu cancer, fiind un exemplu și o sursă de putere și speranță pentru mulți dintre pacienții cu cancer. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer ( FABC).

Etichete: FABC cancer deces condoleante

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.