Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

de Florentina Ionescu - feb. 6 2024
Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

Palatul Buckingham a anunțat aseară că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat recent cu cancer.

Reprezentanții palatului au spus că regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer, dar nu au oferit mai multe detalii. 

Tipul de cancer de care suferă acesta nu a fost dezvăluit presei – totuși, se menționează în comunicatul de presă de la Palatul Buckingham că nu este vorba de cancer de prostată

Totuși, cancerul a fost descoperit în timpul tratamentului recent la care a fost supus regele Charles, pentru prostată mărită, scrie BBC. Regele a început să facă luni „tratamente regulate” și își va anula activitățile publice în timpul tratamentului, au mai anunțat cei de la Palatul Buckingham. 

Monarhul în vârstă de 75 de ani „rămâne în continuare optimist cu privire la tratamentul său”, se mai arată în comunicat. Potrivit BBC, Charles și-a informat ambii fii cu privire la diagnosticul său. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe