Newsflash
Știri

Medicii de familie pun întrebări despre Corona Forms

de Dorina Novac - feb. 24 2022
Medicii de familie pun întrebări despre Corona Forms

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie a transmis Ministerului Sănătății întrebări cu privire la platforma Corona Forms.

Medicii de familie

Având în vedere modificările recente al platformei Corona Forms, prin care a fost introdus și butonul „Anchete epidemiologice”, FNPMF  a adresat următoarele înrebări:

  1. Ministerul Sănătății intenționează să treacă în sarcina medicilor de familie realizarea anchetelor epidemiologice?
  2. Dacă răspunsul la întrebarea 1. este pozitiv, Ministerul Sănătății intenționează să transfere și bugetul Direcțiilor de Sănătate Publică în bugetul cabinetelor de medicina familiei?
  3. Când va fi simplificată secțiunea Fișe de testare, pentru ca introducerea rezultatelor testelor antigen rapide în Corona forms să nu mai fi atât de cronofagă pentru cabinetele de medicina familiei? Precizăm că am solicitat acest lucru din luna decembrie 2021.

FNPMF

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe