Newsflash
Știri

Institutul „Cantacuzino” este partener în programul interuniversitar TransMed

de Florentina Ionescu - dec. 8 2022
Institutul „Cantacuzino” este partener în programul interuniversitar TransMed

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” găzduiește o serie de activități și lucrări practice.

Recent, reprezentanții Institutului „Cantacuzino” au anunțat că sunt parteneri în programul interuniversitar TransMed.

Institutul „Cantacuzino” găzduiește, în această săptămână, activități și lucrări practice de microbiologie, în cadrul schimbului de experiență interuniversitar TransMed, la care participă studenți de la facultățile cu profil medical din Brașov, Cluj-Napoca, Craiova și Sibiu, se arată pe o rețea socială

institutul cantacuzino partener2

TransMed este un program transnaţional de schimb interuniversitar organizat de Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR), în colaborare cu Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor din Republica Moldova (ASRM), în cadrul Departamentului pentru Educaţie Medicală (SCOME). 

institutul cantacuzino partener1

„Pasiunea lui pentru cercetare, dragostea lui de știință erau așa de puternice, firea lui atât de comunicativă încât dorința lui de a împărtăși altora acest entuziasm, de a-i asocia la munca lui cu toate bucuriile ei, era la el o nevoie profund simțită, de aceea învățământul era pentru el, nu îndeplinirea unei datorii, ci manifestarea unei intime porniri a întregii lui firi. Se adaugă la aceasta și acea dragoste caldă pe care o avea pentru tinerețe, pentru elanurile și năzuințele ei, plăcere ce o avea de a descoperi și scoate la iveală darurile sufletești și intelectuale ce-și căutau cu timiditate drumul, de a le da încrederea și sprijinul de care aveau nevoie în dibuirile începuturilor.” (Profesorul Ion Cantacuzino prin ochii colaboratorilor săi)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe