„Cancer, Coregrafiat” este o călătorie emoțională cathartică și participativă între viață, moarte și dans. Este creat de coregraful Cosmin Manolescu pe baza unui text original.
Bucureștenii sunt invitați la spectacolul „Cancer, Coregrafiat”, realizat de o echipă interdisciplinară formată din: coregrafii Cosmin Manolescu și Cristina Lilienfeld, designerul video Cinty Ionescu, compozitoarea Sabina Ulubeanu și artistul interdisciplinar Alexandros Raptis și Alina Comănescu, navigator de pacienți oncologici - invitat special (foto).
Citiți un articol despre Alina Comănescu: Avocatul pacientului cu cancer din România
„Cancer, Coregrafiat” este o călătorie emoțională cathartică și participativă între viață, moarte și dans. Creat de coregraful Cosmin Manolescu pe baza unui text original „Cancer choreographed” și scris de dramaturga Cătălina Florescu, spectacolul are în centrul atenției durerea și viziunile unui personaj masculin, care se confruntă cu boala cancerului de sân, o formă rară, însă prezentă și la bărbați, mai puțin însă cunoscută și mediatizată în România.
Premiera din București va avea loc pe 6 și 7 aprilie, de la ora 19:00, la ARCUB Hanul Gabroveni, de pe strada Lipscani nr. 84-90.
Număr maxim de spectatori este de 40 de persoane. Spectacolul este oferit gratuit, însă rezervarea este obligatorie. Cei interesați să participe sunt rugați să confirme participarea la adresa info@dans.ro, telefon 0743 217 972, persoană de contact Ioana Florentina Manciu.
Spectacolul, realizat în parteneriat de Fundația Gabriela Tudor, ARCUB și Institutul Cultural Român New York, în cadrul unui proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, va avea premiera internațională în Statele Unite ale Americii pe 26 aprilie, la Jersey Theatre City Center, și pe 28 aprilie la sala de spectacole a Institutul Cultural Român din New York, în conexiune cu Ziua Internațională a Dansului, se arată într-o comunicare transmisă redacției.
Mai multe detalii găsiți aici.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe