Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Teme abordate la Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”, de la Iași

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 9 mai 2022, ora 11:43

În perioada 5-7 mai a avut loc  Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”. Prezentă la manifestarea științifică a fost și prof. dr. Elvira Brătilă, Membru fondator al Societăţii de Endometrioză și Fertilitate Est-Europeană.

Totodată, prof. dr. Elvira Brătilă este medic primar obstetrică-ginecologie, Șef Clinică la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Prof. dr. Panait Sîrbu” și președintele Societății Române de Uroginecologie

cancer col uterin

„Am susținut în cadrul cursului precongres (n.red. la Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”) de laparoscopie o sesiune de tip Tips and Tricks, cu recomadări despre cum să facem față cazurilor care presupun dificultăți tehnice în compartimentul anterior și posterior, precum și o lucrare despre tehnica de limfadenectomie pelvică și paraaortică.”, a scris prof. dr. Elvira Brătilă (foto mai jos) pe pagina sa oficială, pe o rețea socială.

elvira bratila medic endometrioza

Mândră de echipa sa, aceasta a adăugat: „Tinerii specialiști din colectivul meu au prezentat datele noastre cu noile tehnici laparoscopice de tratament al prolapsului utero-vaginal folosind țesuturi native. De asemenea, experiența noastră în chirurgia laparoscopică și robotică a fost prezentată în abordarea patologiei ginecologice benigne și maligne.”

Într-o altă postare despre Conferința Națională Zilele Medicale „Vasile Dobrovici” din perioada 5-7 mai 2022, medicul a subliniat:

„Sunt mândră de doctoranzii mei - Dr. Renata Ciobanu și Dr Bianca Stanciu - care au comunicat rezultate preliminare ale tezei lor de doctorat pe tema  endometriozei și oncologiei ginecologice.”

Etichete: elvira bratila endometrioza uroginecologie Obstetrica-Ginecologie obstetrica ginecologie limfadenectomie laparoscopie patologie ginecologica oncologie ginecologica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.