Newsflash
Știri

Mâine are loc o nouă dezbatere ANMCS, „Ora Calității”

de Florentina Ionescu - apr. 28 2022
Mâine are loc o nouă dezbatere ANMCS, „Ora Calității”

Aflați mai multe despre o nouă ediție a dezbaterilor organizate de ANMCS sub titlul „Ora Calității”.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) vă invită vineri, 29 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, la o nouă dezbatere online „Ora Calității”. 

spitale dsp

Dezbaterea este dedicată profesioniștilor din spitale (manageri, directori medicali, responsabili cu managementul calității în sănătate, ș.a.m.d.), se arată pe site-ul oficial al instituției.

Cea de-a XXVII-a ediție are ca temă Standardul 01.07 – „Sistemul de management al calităţii serviciilor este operaţional şi asigură desfăşurarea tuturor proceselor legate de monitorizarea şi îmbunătăţirea calităţii”.

La dezbaterea de săptămâna aceasta, speaker invitat este dr. Andrei Ștefan – Unitatea de Standarde pentru Servicii de Sănătate (USSS) din cadrul ANMCS.

Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate să completeze formarul de pe link-ul: capesaro.gov.ro/inscriere-dezbatere.

Participarea este gratuită. Înscrierile se pot face până vineri, 29 aprilie 2022, ora 11.00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe