Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Distribuitorii și retailerii farmaceutici, pregătiți să asigure necesarul de măști

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 14 mai 2020, ora 13:23

Membrii Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România susțin că sunt pregătiți să asigure necesarul de măști și materiale de protecție pentru a fi comercializate în farmacii, după 15 mai.

Potrivit unui comunicat de presă al Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România ( ADRFR), o preocupare permanentă de la începutul pandemiei de COVID-19 rămâne identificarea unor parteneri, inclusiv din rândul companiilor românești care și-au dezvoltat capacități de producție în acest segment, care să poată furniza echipamente și produse, conforme cu standardele în vigoare.

materiale de protectie_masti
Sursă imagine: unsplash.com

 

„Apreciem dialogul constant cu autoritățile din această perioadă cu scopul de a pune la dispoziția populației produse sanitare de protecție pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, la prețuri competitive. Având în vedere că acestea vor fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, asigurarea accesului populației este o prioritate pentru membrii ADRFR”, menționează sursa citată.

Totodată, reprezentanții asociației spun că depunem toate eforturile pentru ca angajații implicați în activitatea de distribuție și personalul din farmacii să beneficieze în continuare de măsuri sporite de protecție și siguranță.

„În spirit de solidaritate și responsabilitate pentru îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, vom continua să ajutăm prin campanii de susținere a asociațiilor de pacienți și a voluntarilor care lucrează în sprijinul comunităților și grupurilor vulnerabile, prin furnizarea unor materiale de protecție de care au mare nevoie”, se arată în comunicatul de presă.

Etichete: masti de protectie ADRFR produse sanitare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC