Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

A fost lansat un program dedicat pacienților vulnerabili

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 25 noiembrie 2021, ora 11:20

O companie farmaceutică lansează programul #TratamentulTauLaIndemana, prin intermediul căruia pacienții care suferă de anumite afecțiuni oncologice sau hematologice își pot urma, în siguranță, tratamentul de care au nevoie.

În contextul valului patru al pandemiei de COVID-19, Novartis România lansează programul #TratamentulTauLaIndemana, pentru a ajuta pacienții cu anumite afecțiuni oncologice și hematologice să își continue, în siguranță, tratamentele cu produsele Novartis ce pot fi eliberate în farmaciile de circuit deschis.

program nou

Prin intermediul acestui program, pacientii își pot limita deplasările pe distanțe mari, în zone aglomerate, cu risc de îmbolnăvire sau folosind mijloacele de transport în comun.

„Siguranța pacienților este principala noastră prioritate, iar #TratamentulTauLaIndemana vine în ajutorul pacienților cu afecțiuni grave, pentru care pandemia aduce provocări suplimentare în ceea ce privește administrarea tratamentului și accesului la terapiile de care au nevoie. Am creat o platformă ușor de folosit, care este o punte de legătură între pacient, medicul curant și farmacist, gândită să îmbunătățească accesul la tratament și să eficientizeze managementul bolii”, a explicat Ahmed ElNawawi, oncology general manager Novartis România.

#TratamentulTauLaIndemana oferă pacienților, dar și profesioniștilor din domeniul sănătății, medicilor, și farmaciștilor posibilitatea de a rezerva tratamentul prescris în cea mai apropiată farmacie disponibilă.

Programul #TratamentulTauLaIndemana poate fi accesat prin platforma online www.tratamentultaulaindemana.ro sau apelând numerele de telefon gratuite *5555 pentru apelurile de pe telefonul mobil sau 031 005 5555 din rețelele fixe, în intervalul orar 08:00-20:00.

Medicul curant, personalul care oferă servicii de asistență medicală sau pacientul încarcă rețeta electronică în platforma www.tratamentultaulaindemana.ro, iar farmacia care dorește să proceseze comanda semnalează acest lucru, utilizatorii fiind informați prin intermediul sistemului.

Pacientul primește o notificare cu privire la farmacia la care poate merge să își ridice tratamentul prescris.

Accesarea programului cuprinde câțiva pași simpli, iar call-center-ul dedicat este la dispoziția tuturor utilizatorilor, fie că sunt pacienți, medici sau farmaciști, pentru a-i ghida de-a lungul procesului și a asigura cel mai rapid acces posibil la terapiile prescrise.

Etichete: #TratamentulTauLaIndemana novartis romania afectiuni oncologice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.