Newsflash
Știri

Vlad Voiculescu: „Acum 8 ani, MagiCAMP își deschidea porțile”

de Florentina Ionescu - aug. 19 2022
Vlad Voiculescu: „Acum 8 ani, MagiCAMP își deschidea porțile”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, scrie despre o tabără special create pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

În urmă cu 8 ani, la 17 august, MagiCAMP își deschidea porțile pentru primii copii cu afecțiuni oncologice pe care avea să îi primească într-o tabără specială pentru ei, a scris Vlad Voiculescu pe o rețea socială

vlad voiculescu facebook

„Eram o mână de voluntari și totul era numai suflet. Când era totul aproape gata, a venit o ploaie cu soare și apoi am primit un curcubeu, de încurajare. Ni s-a părut o minune. Ani de zile apoi nu a fost nicio serie de tabără în care să nu apară curcubeul măcar o dată. Copiii spuneau că pe cer sunt prietenii lor din spital care au plecat. Am crezut și noi, oamenii mari, la fel. Prea apăreau la fiecare sfârșit de tabără pe cer. Prea era minunat”, a scris acesta pe pagina sa oficială.

vlad voiculescu MagiCAMP

De atunci, MagiCAMP s-a transformat în Asociația Magic, o organizație de sine stătătoare, cu 12 proiecte care schimbă vieți și sprijină aproape 8.000 de familii anual.

„Fotografia de sus este de astăzi, din MagiCAMP, la exact 8 ani de la prima zi de tabără. Fotografiile de mai jos sunt din taberele de anul ăsta de la Viena și Paris, organizate prin parteneriate internaționale ale Magic. De la anul, cu ajutorul vostru și prin munca echipei Magic, de două ori mai mulți copii își vor putea recâștiga copilăria pierdută în spitale”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe