Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Platformă de rezervări turistice unde achiți cu vouchere de vacanță

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală luni, 27 iulie 2020, ora 08:21

S-a lansat BenefitBooking.ro, o platformă de rezervări turistice unde poți plăti direct cu cardurile de vouchere de vacanță. Poți face rezervări inclusiv la unități care nu primesc direct tichete de vacanță.

Ce faci când ai unul sau chiar două carduri cu vouchere de vacanță, dar hotelul sau pensiunea la care ai vrea să faci rezervare nu acceptă aceste vouchere?

Acum ai la dispoziție platforma BenefitBooking.ro, care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanță pentru toate cele 13.500 de unități de cazare listate. Printre acestea se numără și hoteluri și pensiuni care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanță în mod direct la locație.

Platforma poate fi accesată de toți beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță, de la toți emitenții din România. 

"Beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță plătesc cu acestea direct în platformă vacanțele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenția proprie de turism, achită, mai departe, unităților hoteliere”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro. 

planificare vacantaÎn prezent, aproximativ 800.000 angajați români primesc vouchere de vacanță de la angajatori, atât din mediul privat, cât și de stat. Personalul plătit din fonduri publice primește anual vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.  

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanță pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

S-ar putea să te intereseze și:

Ce beneficii extrasalariale își aleg angajații

Vacanță în Deltă

Etichete: vouchere


Abonament VM 600x600-01 v3b

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Până la 31 ianuarie 2021, ai reducere la prețul abonamentului pe 12 luni și ceva în plus:
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.